EB-3 Program

EB-3 UNSKILLED WORKER PROGRAM 
WORK LEGALLY IN USA 
GET GREEN CARD FOR YOURSELF AND FAMILY MEMBERS
FAST AND LEGAL- 24 MONTHS TO GET THE GREEN CARD

YOUR BENEFITS: 
+ Can get the Green Card by working in USA legally 
+ Can Sponsor family members get Green Card at the same time (Spouse and kids under 21 years old) 
+ Can apply for US Citizen after 5 years holding Green Card
+ Can send kids to school for free education 
+ Can receive taxation benefits, insurance coverage, retirement benefits, and health benefits
+ Can have right to own property in USA

WHAT IS EB-3 PROGRAM:
• Official program from USCIS: www.uscis.gov 
• Program controlled by Department Of Labour (DOL); USCIS and US Embassy in Phnom Penh
• Applicant has intention to work permanently with the USA Employers 
• Applicant retain a legal representative to help filing EB-3 files to USA Employer and government authorities 
• The job is real and the applicants must understand the work before they apply 
• Clear procedure between Employer, Lawyer and Employees

REQUIREMENT: 
Age: 21-50 years old 
Good health and be able to speak English 
Capable of performing unskilled work

FIND OUT MORE: 
Hotline: +85531 639 3939
Email: info@ciceroncambodia.com

..............................................................................................

EB-3 គឺជាកម្មវិធីសម្រាប់បុគ្គលិកដែលមិនមានជំនាញទៅ
ធ្វើការដោយស្របច្បាប់នៅសហរដ្ឋអាមេរិក
ទទួលបាន Green Card សម្រាប់ខ្លួនឯង និងសមាជិកគ្រួសារ
លឿនហើយនិងស្របច្បាប់ ត្រឹមតែ ២៤ខែតែប៉ុណ្ណោះ ដើម្បីទទួលបាន Green Card
អត្ថប្រយោជន៍៖
+ ទទួលបាន Green Card និងធ្វើការដោយស្របច្បាប់នៅក្នុងសហរដ្ឋអាមេរិក
+ អាចធានាសមាជិកគ្រួសារ និងទទួលបាន Green Card ស្របពេលតែមួយ (ប្រពន្ធ ហើយនិងកូនដែលមានអាយុក្រោម ២១ឆ្នាំ មិនទាន់រៀបការ)
+ ត្រូវរក្សា Green Card អោយបាន ៥ឆ្នាំ ដើម្បីស្នើសុំសញ្ជាតិ
+ អាចបញ្ជូនកូនៗអោយទៅសាលារៀនដោយឥតគិតថ្លៃ
+ អាចទទួលបានអត្ថប្រយោជន៍ពីការបង់ពន្ធ ធានារ៉ាប់រង អត្ថប្រយោជន៍ពេលចូលនិវត្តន៍ និងអត្ថប្រយោជន៍ខាងផ្នែកសុខភាព
+ មានសិទ្ធិក្នុងការទិញអចលទ្រព្យនៅក្នុងសហរដ្ឋអាមេរិក

តើ EB-3 ជាកម្មវិធីអ្វី?
- ជាកម្មវិធីស្របច្បាប់របស់ USCIS: www.uscis.gov  
- កម្មវិធីនេះគ្រប់គ្រងដោយនាយកដ្ឋានការងារ (DOL), USCIS និងស្ថានទូតអាមេរិកប្រចាំកម្ពុជា
- អ្នកដាក់ពាក្យតម្រូវអោយធ្វើការងារអចិន្ត្រៃយ៍ជាមួយនិយោជកនៅក្នុងសហរដ្ឋអាមេរិក
- អ្នកតំណាងអោយ អ្នកដាក់ពាក្យគឺជាក្រុមហ៊ុនមេធាវីដ៏ធំនៅសហរដ្ឋអាមេរិក
- ជាការងារដែលពិតប្រាកដ និងស្របច្បាប់ ប៉ុន្តែអ្នកដាក់ពាក្យត្រូវតែស្វែងយល់អំពីការងារជាមុនសិន មុនពេលដែលអ្នកដាក់ពាក្យស្នើសុំ
- មាននីតិវិធីច្បាស់លាស់រវាងនិយោជិត មេធាវីនិងនិយោជក

អ្នកដាក់ពាក្យតម្រូវអោយមាន៖
អាយុចាប់ពី ២១ ដល់់ ៥០ឆ្នាំ
មានសុខភាពល្អ ហើយនិងអាចនិយាយភាសាអង់គ្លេសបាន
មានសមត្ថភាពអាចធ្វើការគ្មានជំនាញបាន

ពត៌មានបន្ថែម៖
លេខទូរស័ព្ទទំនាក់ទំនង: +85531 639 3939
អ៊ីមែល: info@ciceroncambodia.com

No automatic alt text available.